18 de abril de 2011

CAMPIONAT DE CATALUNYA I COPA ESPANYA





Un cap de setmana de trial a tope a Cabrera de Mar, un trial que servia pel Campionat de Catalunya i Copa Espanya. Han vingut forces corredors de fora, sobretot de Madrid, Andalucia i Pais Basc.
El dissabte van correr les categories grans, cadets, junior, senior i èlit (aquests va ser un espectacle veurel's) i el dissabte les categories més petites, principiants, alevins i infantils.
Molt bon ambient trialero i una molt bona organització, com sempre, per part de Trialsport.
Nosaltres vam quedar, nové de Copa Espanya i cinquè del Campionat de Catalunya (Oriol) i catorzè de Copa Espanya i tercer de Catalunya (Bernat).
Això sempre es el de menys el que compte es que cada trial ens serveix de experiencia i sempre aprenem alguna cosa.
El cap se setmana 7 i 8 de Maig anirem a Andalucia,a Ubeda, al Campionat d´Espanya, serà la primera vegada que sortim fora de Calalunya a competir, esperem que sigui una bona experiencia.

11 de abril de 2011

COPA OSONA A SANT JULIÀ DE VILATORTA

El trial de Sant Julià de Vilatorta acostuma a ser un trial difícil on es fan forces punts, doncs les zones estan dins un bosc on hi ha molta pendent combinat amb roques, hi han trams de de molta pujada i altres de molta baixada.
Com sempre vam passar un matí molt entretingut i sobretot molt concentrats, tots dos vam quedar en cinquena posició a molt pocs punts del podi.
El diumenge vinent anem a Cabrera de Mar on es celebra una prova de la Copa Espanya i Campionat de Catalunya, dons allà hi serem.