21 de febrero de 2010

2na. PROVA COPA OSONA A TONA

Avui hem anat a Tona, on hi ha una llarga tradició de pràctica de trial, tan de bici com de moto.
Ens hem trobat amb tres zones de terra en el parc de la Font de Ferro i dues en el jardí del Balneari Codina molt espectaculars i díficils amb troncs, travesses i pedres.
A primera hora del matí el fred ha complicat les zones, ja que l´herba estava gelada i els troncs i les travesses molt humides, s´havia d´anar molt en compte ja que relliscava molt.
Però tot i amb aixó hem acabat amb molt bones sensacions i satisfets del resultats.
L´Oriol ha quedat novè, una mica millor que la primera prova, i molt content per que a pogut acabar més zones de les que s´esperava i les que ha fet cincs les ha lluitat molt.
En Bernat ha fet quart, només a un punt del tercer, això vol dir que va molt ben encaminat i ha de continuar entrenant fort.
La propera prova serà el 21 de març a Folgueroles.


13 de febrero de 2010

NOVA ESCOLA DE TRIAL


Aquest mes de febrer acabem d´estrenar escola nova a Sant Antoni de Vilamajor, Trial Evolution
De moment hi han unes zones de troncs, pedres, peces de formigó i alguns palets i pasareles, però poc a poc s´han d´anar omplint els 7.000 m2 que fa el terreny.
En Jordi, el profe, hi ha posat molta il.lusió i empenta en aquesta escola, la prova es que en pocs dies ha augmentat el nombre de nens que hi volen aprendre trial.
Nosaltres estem molt contents i amb ganes d´apendre més.

7 de febrero de 2010

INICI TEMPORADA A LA COPA OSONA

Ja hem començat la temporada de trial 2010, a tocat anar a Taradell, la primera prova de la 11ena Copa Osona.
Les zones estaven situades en un camí obac on predominaven grans blocs de roca en pronunciats pendents, sobretot en les zones de les categories superiors.
Avui hi han hagut nervis, ja que tots dos estrenavem categoria, el que vol dir més nivell de dificultat.
En Bernat ha fet un bon paper, ha quedat 8è amb 21 peus i empatat amb el 7è, i el que compte més es que s´ho ha passat molt bé.
L´Oriol ho ha tingut molt complicat, ja que les zones de la categoria cadet son molt difícils, això vol dir que haurà de entrenar i treballar molt per tenir un bon nivell en aquesta categoria, avui a quedat 12è.
D´aquí dues setmanes tenim la segona prova a Tona.