26 de octubre de 2009

COPA CATALANA A TERRASSA

La cinquena prova de la Copa Catalana de trial va ser ahir a Terrassa. Es va celebrar a les instalacions de l’Atlètic Terrassa Hoquei Club amb algunes zones naturals i altres artificials i amb força dificultat sobretot les de les categories més grans. La participació força alta amb representants de tot Catalunya i Andorra i algun del país valencià.
L´Oriol va quedar cinquè remontant bastant a la segona volta, de moment a falta d´una prova segueix tercer.En Bernat com de costum va fer segon i ja tÉ la segona posició assegurada del campionat.
Ara fins el 8 de novembre a Girona que serà la ùltima prova de la Copa Catalana de trial.



L´Oriol comença a fer algun pas força espectacular.

5 de octubre de 2009

COPA CATALANA A CABRERA DE MAR

Després de tot l´estiu sense cap competició el diumenge 4 d´octubre vam anar a Cabrera de Mar on es va celebrar la tercera prova de la Copa Catalana de trial. La prova es va fer al bosc del voltant de la casa de colònies Torre Atmetller amb unes zones de roques molt llargues i força tècniques. En Bernat seguint la mateixa línea dels últims trials fa fer segon, fent un trial impecable amb només dos peus fets al mateix lloc. A l´Oriol també li va anar força bé quedant en cuarta posició, cada vegada escurça diferencies amb els seus rivals. La segona volta va ser molt bona amb tres zeros. Ara queden dues proves una a Terrassa i l´altre a Girona hem de esforçarnos al màxim per intentar conseguir posicions de podi a la general final.