31 de mayo de 2009

5 ena PROVA COPA OSONA

Aquesta setmana tocava a Sant Julià de Vilatorta la penúltima prova d´aquesta competició, el lloc era ideal, dins d´un bosc amb pendents de terra i algunes arrels i blocs de pedres, en general ha estat força difìcil.
Avui en ha visitat en Benito Ros, de Navarra, cinc vegades campió del món, que ha vingut per participar convidat per l´organització però un accident ahir entrenant, es va trencar el peu, ha fet que no el poguessim veure en acció, ens hem conformat amb el seu autògraf.
En Bernat ha tingut un mal dia fent 16 peus ha quedat en cuarta posició empatat a puns amb el tercer, però conserva la segona posició de la general.
L´Oriol com sempre la primera volta li va malament i a la segona es recupera ha quedat en cuarta posició i manté la tercera de la general.
La propera i última prova serà el 28 de juny a Calldetenes a les instal.lacions de la primera escola de trial de Catalunya dirigida pels germans Parramon.
L´Oriol en una situació molt compromesa



En Benito Ros signant la bici d´en Bernat



Mireu que pot passar en una bici de trial

24 de mayo de 2009

TRIAL AL CABRERÈS

Avui hem anat a la primera proba de trial de la Copa Catalana Kids Cup que s´ha celebrat a Sta. Maria de Corcò- L´ Esquirol dins dels actes del Cabrerès, la pedalada de btt més multitudinaria que hi ha en tot l´estat espanyol.
La nota predominant ha estat la calor, molta i molta calor, sort que hi habia una gran carpa amb barra lliure que ha anat molt bé per refrencar als participants al acabar.
El trial s´ha retrassat una mica ja que durant la nit algú els hi ha destrossat algunes de les zones i les han hagut de refer.
Com sempre en Bernat ha fet segon, amb tres peus, molt igualat amb el primer, llàstima que a la última zona a punxat d´un "llantasso" i ha possat un peu.
L´Oriol poc a poc va agafant confiança ha fet sisè, però content ja que ha fet el seus primers zeros en la categoria infantil.




en Bernat com sempre en la segona posició