27 de abril de 2009

4rta PROVA COPA OSONA A RODA DE TER

Passada per aigua, es la descripció d´aquesta prova de la Copa Osona que ha estat marcada per l´aigua que ha caigut a primera hora del matí cosa que ha fet que les pedres i lloses estiguessin molt relliscoses, al final hi ha hagut una forta tempesta que ens ha deixat a tots xops.
En Bernat ha començat molt puntual, per intentar evitar la pluja, ha estat molt fi en quasi totes les zones aconseguint el segon lloc dels benjamins.
L´Oriol ha anat força bé , però ha ensopegat la tempesta en tota la segona volta que s´ha fet molt dura, ha quedat en sisena posició.
El podi passat per aigua









Pujant uns escalons de pedra

11 de abril de 2009

TRIAL WEEKEND´09 A RIPOLL




Avui hem anat a Ripoll, on ahir van començar les diverses classificacions d´una de les probes del campionat del mon.
Al matí hem vist les semifinals i a la tarda la final, es tot un espectacle veure els millors corredors del mon com fan meravelles amb la bicicleta, saltant obstacles i pujant unes alçades imposibles.
Al migdia han començat els campionats d´Espanya i de Catalunya de les categories principiants, alevins i infantils amb unes zones duríssimes.
En Bernat que es Benjamí, i no te categoria en aquests campionats, ha hagut de fer principiants cosa que li ha servit d´experiencia per anar millorant.
L´Oriol ha tingut un trial molt difícil i llarg, ha tingut moments baixos, però ha valgut la pena ja que ha quedat tercer del campionat de Catalunya en categoria infantil, que era proba única.