15 de febrero de 2009

2na. PROVA COPA OSONA A TONA

Hem anat a Tona, hi ha hagut una participació molt alta, això vol dir també mes cues en les zones sobretot del nivell del més petits. En Bernat ha quedat en cinquena posició però empatat amb el segon, tercer i quart, en aques cas el que decideix es el temps empleiat per fer les dues voltes.
L`oriol s´està adaptant molt bé a la nova categoria ha quedat en cuarta posició a només 3 punts del primer, això li dona molta moral de cara a la propera prova el 22 de març a Folgueroles.

L´Oriol defensant les difícils zones




En Bernat al començament de la Zona 1 (se li ha escapat un peu)



avui amb la participació de l´Abel Mustieles proclamat recentment campió del món junior

2 de febrero de 2009

INICI TEMPORADA TRIAL

Aquest diumenge vam anar a Taradell on es disputaba la primera prova de la Copa Osona de trial. Després de ploure tota la nit el matí encara es va aguantar , però igualment estava el terra moll implicant una major dificultat ja que les pedres relliscan.
L`Oriol estrenava categoria , això vol dir més dificultat en les zones on hi han pujades complicades que s´han de fer botant i salts mes elevats. Va quedar en sisena posició no està malament ja que apart del primer que va quedar molt destacat els demés van estar molt igualats de punts.
En Bernat , que segueix en la mateixa categoria de l´any passat, va quedar en tercera posició.


L´Oriol començant una zona



En Bernat en el podi

.